Kategorier
altmynt

Monero-granskning

Monero är ett digitalt kapital med öppen källkod som är inriktat på att ta hand om skydd, säkerhet och ospårbara utbyten. Moneros underliggande drivkraft utfördes 2014 av någon som var kund till Bitcoin pratsamling. De digitala pengarna kallades för en tid sedan för “BitMonero“, trots att namnet ändrades till Monero fem dagar efter det att de drivits.

Rezultat iskanja slik za monero logo

Vissa betonar särskilt att Monero från olika digitala former av pengar erkänns, och en del av detta är att det är säkert, privat och okänt. De kryptografiska beräkningar som används för att främja Monero garanterar att avsändaren, utbytessumman och mottagarens plånboksadress är dold. Kostnaden för Monero ökar ständigt på grund av de kryptografiska pengarnas popularitet. Efter utsändandet av Monero 2014 uppskattades och byttes den till 1 dollar och den stannade kvar där under vissa år. Moneros intresse hade att göra med den ökade uppskattningen av bitcoin, oavsett om det var så att Monero användes som ett rimligt och stabilt alternativ till digital valuta när bitcoin ställdes inför vissa svårigheter.

På samma sätt kan Monero köpas i handelsled med olika typer av kryptografiska pengar, där det finns en kontantmatchning mellan Monero och en fiat cash eller Monero och en avancerad kontanter. Moneros marknad fungerar och fungerar på samma sätt som marknaden för olika digitala valutor. Moneros token, XMR., har stött på en exponentiell ökning. I april 2017 ökade kostnaden för Monero med 70 procent, och efter att den registrerats och bytts på CoinMarketCap ökade kostnaden med över 1300 procent. Denna ökning i uppskattningen av Monero drev incitamentet från 0,25 dollar i januari 2015 till 60 dollar i maj 2017. Varje Monero-mynt såldes till 10 dollar 2017, men mot slutet av 2017 har kostnaden stigit till 350 dollar. Monero såldes till 412 dollar i början av 2018. Vissa kryptospecialister och vakter rekommenderar att den omedelbara ökningen av uppskattningen av myntet kan påverka nyttan negativt.

Aces


Monero är ovanligt jämfört med andra kryptografiska pengar som är lämpliga när säkerhet krävs. Med blandningen av vissa kryptografiska beräkningar, t.ex. ringmärken, dolda platser och ringklassificerade börser, döljs avsändarens karaktär, mottagarens plånboksadress och det belopp som verkställts.


Den transaktion som utförs med Monero är snabbare än olika kryptografiska former. Klienter behöver inte sitta hårt ett tag för att godkänna utbyten.


Monero spelas in på ett fåtal handelsled, till exempel Kraken och Huobi, och hädanefter kan man handla med Monero för både rättvisa och avancerade monetära standarder. Detta tyder på att Monero är fungibel.


Det är en enastående enkelhet att använda Monero. Användningen av 25-ordars utsäde för mentalassistans garanterar att du kan återställa dina register med tillgångarna trots allt som finns i plånboken.


Monero-ramen är stabil och nödvändig att använda. Detta bidrar till att upprätthålla ett strategiskt avstånd från övergreppen på enorma anfall, som skulle kunna inträffa på grund av den mångfasetterade naturen och sårbarheten.

Cons

? Ramen måste trots allt huggas bort från riktningslinjen.

? vissa handelsled har ännu inte erkänt Monero och det finns dessutom begränsade par av Monero och olika monetära former