Kategorier
Bitcoin

Skulle det vara tillrådligt för dig att köpa Bitcoins i 2020 och varför

Bitcoin är verkligen en av de mest skannade termerna på Google under de senaste åren, och det bästa utbytet av datoriserade pengar bland rundown av mer än 2,000 cryptos. BTC har marknadsstyrkan på över 55% med den nuvarande marknaden toppen av 200,6 miljarder dollar. Bitcoins kan användas för utbyte, innehav, sätta bort värt och betala för föremål och förvaltningar där BTC erkänns som en avbetalningsteknik. Skulle det vara en bra idé för dig att köpa Bitcoins och hur man hanterar BTC när du får det?

Skulle det vara tillrådligt för dig att köpa Bitcoins i 2020?

Av 19 experter enligt CoinGecko och i Blockinformationsleverantören föreslår 11 examinatorer Bitcoin som ett köp under de följande 30 dagarna. Samtidigt föreslår 5 utredare att hålla och är nonpartisan på Bitcoin för följande månad och 3 experter föreslår att sälja som en möjlighet för en liknande period. KÖPFÖRSLAGEN är inte solida, oavsett om det är så, de flesta utredare är positiva till detta förslag. Bitcoin kontaktade en annan hög för året vid 12,323$ i mitten av augusti, i vilket fall som helst, krypto störtade under de följande 24 timmarna, fortsätter med en fallande energi, vilket gav Bitcoins ett incitament till nya dalar för kvartalet, utbyte nära hjälpnivåerna på 10 000$. I vilket fall som helst sjönk BTC inte under 10,000$ för att ställa ut mot 9.800$ och 9.700$. Det verkar vara att det mest reducerade Bitcoin skulle gå är 10,000$, vilket innebär att återförsäljare har samlat ihop för att köpa Bitcoin till lägre kostnader än det var situationen i augusti. Detta kan vara motivationen bakom varför BTC återhämtar sig med den tredje sju dagars sträckan i September, på väg till 10,900$ och närmar sig 11,000$ imprint. Tydligen är detta det perfekta tillfället att köpa Bitcoin, medan vissa kryptohandlare planerar att se ett annat förfall och affärskostnader innan köpa BTC sätter ut mot den förväntade tjurkörningen. Principfaktorn som kan driva kostnaden för BTC upp eller mer 12,000$ är den post-dividerande energin. I en tid av ett tag till ett år gör Bitcoin konsekvent en tjurshow på väg till Post-dividerande energi. 12,323$ – kostnaden borde inte vara ett definitivt resultat av den tjurkörningen, men en robust revision som bar tillägg till mäklare. Dessutom förutser utredare BTC vid 12,000$, 13,000$, och till och med vid 15,000$ med de post-splitting ökningar som förväntas för maj 2021 vid den senaste.

Council Post: The Top 10 Risks Of Bitcoin Investing (And How To Avoid Them)

Hur hanterar du dina Bitcoins när du investerar i BTC?

Bitcoin innehavare kan använda BTC som en avbetalning teknik där erkände, trots, förmodligen de mest kända metoderna för att använda Bitcoin utbyta och hålla BTC som en metod för att sätta bort värt. Köpmän kommer i allmänhet att köpa mycket Bitcoin till de kostnader som verkar vara idealiska och som kan ge nytta vid rätt sekund och sälja BTC när haussemönster är nära trötthet, vilket är när Bitcoin anses vara överköpt. Du kan byta, köpa, sälja, lagra och använda Bitcoin och välja när och om du behöver erbjuda det för att göra en fördel. Enligt 11 av 19 examinatorer på Coin Gecko och in i blocket är de följande 30 dagarna den perfekta chansen att sätta resurser i BTC.